تلویزیون هوشمند شیائومی Q2

شیائومی به فعالیت در حوزه‌های مختلف ازجمله تلویزیون‌های هوشمند مشهور است. این برند یکی از تولیدکنندگان مطرح تلویزیون هوشمند در بازارهای جهانی محسوب می‌‌‌‌شود که محصولات آن از مشخصات و برچسب قیمتی جذابی برخوردارند.

شکل - تلویزیون هوشمند شیائومی Q2

بررسی تلویزیون هوشمند ۶۵ اینچی شیائومی TV Q2

این تلویزیون هوشمند غول‌پیکر ۶۵ اینچی از ترکیب نمایشگر QLED با رزولوشن ۴K، طراحی جذاب و سیستم‌عامل Android TV 11 بهره می‌برد تا به یکی از جذاب‌ترین تلویزیون‌ها تا سقف ۴۰ میلیون تومان تبدیل شود

تلویزیون هوشمند TV Q2 در سه سایز ۵۰، ۵۵ و ۶۵ اینچی عرضه می‌شود

فهرست مشخصات فنی تلویزیون هوشمند شیائومی TV Q2
نمایشگر ۶۵ اینچی ۴K UHD QLED با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ پیکسل و قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ
نرخ رفرش ۶۰ هرتز
پوشش ۹۲ درصدی فضای رنگ وسیع DCI-P3
پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR10
دو بلندگوی ۱۵ واتی با پشتیبانی از دالبی اتموس و DTS:X
سیستم‌عامل اندروید ۱۱ با رابط کاربری گوگل تی‌وی
پردازنده ۴ هسته‌ای مدیاتک ۹۶۱۱
۲ گیگابایت حافظه رم
۱۶ گیگابایت حافظه داخلی
پشتیبانی از اتصال وای‌فای و بلوتوث
وزن با پایه ۱۸.۶ کیلوگرم

قیمت حدود ۴۰ میلیون تومان

تلویزیون هوشمند شیائومی Q2

نمایشگر Xiaomi TV Q2 از حاشیه‌هایی با ضخامت حدود ۲ سانتی‌متر بهره می‌برد که با توجه به ابعاد ۶۵ اینچی، تجربه‌ای تقریباً تمام‌صفحه را در دسترس کاربر قرار می‌دهد. این اقدام شیائومی به لذت‌بخش‌تر شدن تماشای فیلم با این تلویزیون منجر شده است. روی لبه پایینی که ضخامت زیادتری دارد، لوگوی جدید شیائومی در مرکز جا خوش کرده است و زیر آن نیز یک برآمدگی شامل گیرنده ریموت، دکمه پاور و کلید روشن / خاموش کردن میکروفون وجود دارد.

پشت تلویزیون TV Q2 محل قرارگیری پورت‌های آن است که در بخش‌های مختلفی مستقر شده‌اند که دسترسی به آن‌ها چندان هم ساده نیست.

محل قرارگیری پورت‌ها


این مجموعه به دو دسته تقسیم شده است؛ دسته اول پورت‌های این تلویزیون شامل ۳ عدد پورت HDMI و دو عدد پورت USB 2.0 به‌همراه خروجی هدفون می‌شود. حضور پورت USB 3.0 می‌توانست تجربه‌ای کم‌نقص‌‌تر را برای کاربران رقم بزند و مشخص نیست که چرا شیائومی از نسل قدیمی‌تر پورت USB-A استفاده کرده است. دسته دوم پورت‌ها نیز ورودی آنتن و گیرنده دیجیتال، خروجی صدای اپتیکال، درگاه شبکه و ورودی تصویر کامپوزیت را شامل می‌شود. شیائومی این تلویزیون را به بلوتوث ۵.۰ و وای‌فای دو بانده ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی مجهز کرده است تا به‌سادگی به اینترنت و سایر دستگاه ها متصل شوید.

پورت HDMI در تلویزیون شیائومی TV Q2 سرعت بسیار بالایی در انتقال داده‌ها دارد و می‌توانید ویدیوهای ۴K را با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه و با تأخیر کمی تماشا کنید. البته اگر از این روش برای تماشای فیلم و سریال استفاده کنید.
ریموت کنترل بلوتوثی تلویزیون هوشمند Xiaomi در جعبه ای قرار دارد که در کنار طراحی ساده و شیک، کارکردن با آن بسیار سهل است. درواقع این ریموت نسل جدید ریموت کنترل تلویزیون‌های شیائومی به شمار می‌رود.
تلویزیون Xiaomi TV Q2 مانند اکثر رقبا به سیستم‌عامل اندروید ۱۱ مجهز شده است و با پوسته Google TV به دست کاربران می‌رسد.
شیائومی از چیپ مدیاتک ۹۶۱۱ به‌همراه ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی روی تلویزیون هوشمند جدید خود استفاده کرده است.

کیفیت تصویر تلویزیون شیائومی TV Q2

این محصول به نمایشگر ۶۵ اینچی QLED با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۳۸۴۰ پیکسلی مجهز شده و از قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ برخوردار است. پشتیبانی ۹۲ درصد گستره رنگی DCI-P3 و پشتیبانی از MEMC برای نمایش روان‌تر ویدیوها، از دیگر مشخصات نمایشگر TV Q2 هستند. البته این تلویزیون تنها در هنگام نمایش محتوای ۴K با چنین رزولوشنی تصاویر را پخش می‌کند

کیفیت صدا


تلویزیون شیائومی TV Q2 در بخش سیستم صوتی از بلندگوی استریوی دوتایی استفاده می‌کند. توان هرکدام از بلندگوها به ۱۵ وات می‌رسد و این یعنی مجموع توان سیستم صوتی تلویزیون Xiaomi TV Q2 برابر با ۳۰ وات است. شیائومی TV Q2 از فناوری‌های صدای Dolby Atmos و DTS:X برای داشتن تجربه‌ای غنی‌تر نیز پشتیبانی می‌کند. در استفاده از بلندگوهای تلویزیون هوشمند شیائومی، افزایش بلندی صدا تا ۳۰ درصد نتیجه مناسبی دارد و صدای گوش‌نوازی از آن پخش می‌شود؛ اما مانند اکثر تلویزیون‌های این رده قیمتی، افزایش بیش‌ازحد بلندی صدا ارتباطی مستقیم با افزایش اعوجاج صدا و تقویت نویزها دارد.
تلویزیون هوشمند شیائومی TV Q2 یکی از ارزشمندترین انتخاب‌ها در بازه قیمتی ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان محسوب می‌شود. این تلویزیون ترکیبی از کیفیت تصویر بالا، طراحی مدرن و رابط کاربری هوشمند را در اختیارتان می‌گذارد تا تجربه‌ای غنی از تماشای فیلم و سریال داشته باشید. البته این تلویزیون در بعضی بخش‌ها کمبودهایی دارد و نمی‌توان آن را کامل‌ترین انتخاب دانست. بااین‌وجود، می‌توان آن را رقیبی سرسخت برای تلویزیون‌های تولید داخل دانست.
source

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس مستقیم